Cool Blue Outer Glow Pointer

Saturday, March 21

Lips Balm Madu Lebah NurC Product [Ekstrak Sarang Madu Lebah]

Assalamualaikum... Hari ni hari ke-4 Perintah Kawalan Pergerakan....
Oleh sebab banyak orang duk buat sticker sanitizer banyak, jual mahal²,
facemask sampai 1pcs - RM3...
Hari ni, mulai 21hb 3 hingga 31hb 3 tahun 2020 saya nak bagi
SANITIZER @ HANDWASH (20ml) Percuma secara random
 untuk setiap pembelian barangan NurC Product kat shopee....
Jom rebut peluang ini!!

**Secara Random tu mungkin ada yg dapat sanitizer, mungkin dapat handwash**

Kalau ada Mask Percuma nanti saya akan
maklumkan kemudian... 😊😊


Boleh order kt sini... 

Tuesday, March 10

Minyak Bidara NurC [Produk Muslim] - Jom Support Usahawan Baru

Assalamualaikum.... 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Produk ke-2 keluaran NurC [ Minyak Bidara ]
Minyak Bidara aromaterapi amat berkesan bagi
mengatasi masalah mengantuk, sakit kepala, selesema,
sakit gigi, resdung, batuk, gatal kulit,
terkena gigitan serangga, muntah,
kembung perut, serta terapi gangguan makluk halus.

*Minyak ini sesuai untuk bayi yang mengalami kembung
perut @ alergic dengan minyak lain...

PERHATIAN!
Produk keluaran NurC diproses menggunakan
terapi ayat-ayat Syifa, untuk mengekalkan auranya.

Dilarang sekali dilangkah dan sebaiknya diletakkan
di tempat yang tinggi.

Untuk Tempahan Minyak Bidara ini boleh klik link dibawah 😉😉


#BMF  #SupportMuslimProduct   #MinyakBidaraHerba  #MinyakBidara  #PatiBidaraAsli

**Sekiranya ingin membuat label produk sendiri boleh hubungi saya : 017-497 7264
1000pcs ke atas percuma design...
#UsahawanBaru  #PrintingMurah  #StickerMurah

Sunday, March 8

Lips Balm Bee Wax [Kecil + Mudah dibawa]

Assalamualaikum...

Produk pertama NurC dah keluar!!! Bekas baru yg lebih kecil & mudah untuk dibawa kemana-mana...


Kelebihan :-
✓Untuk melembapkan bibir yang kering/melupas
✓Merawat tisu bibir yang rosak
✓Sesuai untuk lelaki & perempuan

Berat : 5g

Lips balm bee wax ni dah lama saya cuba sebenarnya, dulu bibir saya merekah & mengelupas, dah try mcm² jenis lips balm yg dekat pasaran tapi tetap merekah & mengelupas... Alhamdulillah dengan produk Lips balm bee wax ni bibir saya dah tak mengalami merekah & mengelupas lagi....

#BMF  #Lipsbalm  #BeeWax  #PelembapBibir
#BalmMadu  #BamMaduLebah  #TravelPack
#NurCproduct

Untuk Tempahan boleh klik link ni :-

Thursday, January 16

Lips Balm Bee Wax


Lips Balm Bee Wax adalah pelembab bibir. Mengandungi bahan
semulajadi dari propolis lebah, minyak kelapa, daun pudina dan
menthol. 

Kelebihan :
• Lembabkan Bibir
• Mencerahkan Bibir
• Rawat Bibir Kering
• Antibakteria
• Rasa Dingin
• Wangian Segar
• Tiada Bahan Kimia


** Selalu tolong orang je wat design, xsalahkan kalau nak cuba keluarkan produk sendiri...
Rezeki ada kat mana² je... Cuma kita je kena usaha....

** Kalau nak buat design kotak, flyers, banner, sticker dan lain² boleh email terus ke
husna@heritagedesign.com.my
husna.michi@gmail.com
TQ.....

Wednesday, January 15

Happy New Year 2020

Assalamualaikum... Blom terlambat rasanya nak wish happy new year 2020.... Masih diberi kesihatan yang baik... Alhamdulillah.... Azam tahun baru bersambung lagi.... 
* Masih kerja ditempat yang sama
Sesapa yang cari sticker nama murah boleh PM saya....

----> Sticker Transparent 
- Size A4 (Black & White)
- Siap Die-Cut
RM 5.00

----> Sticker Transparent 
- Size A4 (Color)
- Siap Die-Cut
RM 7.00

----> Sticker Mirorkot Biasa
- Size A4 (Black & White)
- Siap Die-Cut
RM 4.00

----> Sticker Mirorkot Biasa
- Size A4 (Color)
- Siap Die-Cut
RM 6.00