Cool Blue Outer Glow Pointer

Thursday, July 2

Tudung Bawal Plain Sungai Petani Murah!!

Assalamualaikum....

Jom cuci mata tgk tudung bawal Plain.... Kalau ada berminat nak cuba jual tudung bawal sendiri...
boleh letak label sendiri @ letak batu (Just Iron)... Tudung berkualiti hampir premium...
Kain jenis mudah bentuk, tak perlu spray tudung, kain lembut dan tidak berbulu...
Boleh beli borong dari saya... Harga serendah RM 6.50 
(Harga boleh dirunding lagi)
- Untuk yang tinggal jauh dari Sungai Petani, boleh terus ke shopee saya!!







#BawalMurah #BawalPlain #BawalPlainSungaiPetani #BawalPlainSP #BawalBorongMurah
#TudungBawalMurah #BorongBawal

Saturday, May 30

Namecard / Flyers / Sticker Murah

Assalamualaikum.... lama tak promot pasal servis printing...
Oleh sebab skrg ni musim PKPB, boleh je nak order secara online
melalui whatsapp @ email... Barang akan dipost dari Kilang
terus ke rumah anda!! 

Sticker Murah (Mirrorkot / WhitePP / White sticker)
Flyers / Brocher
Business Card / Namecard
Keychain / Button Badges


Sebarang pertanyaan boleh direct :
017-4977264
@ Emailkan husna.michi@gmail.com

Wednesday, May 27

Monday, May 25

Kata-Kata Nasihat Imam Syafie

Saling tegur-menegur tu memang baik...
Tapi biar dengan betul caranya...


Dan berilah peringatan, kerana sesungguhnya
peringatan itu mendatangkan faedah kepada
orang-orang yang beriman [51:55]

Saturday, May 23

Selamat Hari Raya 2020

Assalamualaikum Syawal... Terima Kasih Ramadhan....
Selamat Hari Raya buat semua adik beradik, saudara mara,
sahabat-sahabat, blogger-blogger
& orang yang mengenali saya secara langsung @ tak langsung.. haha


minta maaf banyak... kosong-kosong eh...


Takbir Raya 2020 Perdana Menteri & Menteri² Kabinet

Assalamualaikum Syawal.... Terima Kasih Ramdhan
Alhamdulillah harap semuanya baik-baik sahaja...

Sejuk hati tengok takbir raya oleh Perdana Menteri kita 
Yang Amat Berhormat Tan Sri Dato'
Haji Muhyiddin Yasin 
bersama-sama menteri kabinet bertakbir.... Allahuakbar...

Walaupun PM kita kena kuarentin, Tapi Alhamdulillah
sempat buat rakaman takbir ni... Doakan PM kita cepat sembuh,
dan boleh berkhidmat seperti biasa....


#SimpanSiniSebagaiKenangan2020
#TakbirRaya


Koleksi Doa-Doa Harian / Daily Du'a

Semoga bermanfaat

#DoaHarian #DailyDua #KoleksiDoaHarian
banyak lagi doa yang xsempat saya edit... bersambung lagi nnt....

Thursday, May 21

Wallpaper HD Raya Aidilfitri

Bebas untuk Copy & Paste
Kalau ada lagi nanti, saya share lagi... 





#HDwallpaper #RayaBackground #RayaAidilfitri #SelamatHariRaya
#HariRayaWallpaper #WallpaperHD

Wednesday, May 20

Surah Al-Sajdah & Sural Al-Insan

Bebas untuk Copy & Paste
Surah Al-Sajdah & Sural Al-Insan
*boleh print terus, buat banner pun boleh....😊😊
without watermark


#سورة Ψ§Ω„Ψ₯Ω†Ψ³Ψ§Ω†‎  #سورة Ψ§Ω„Ψ³Ψ¬Ψ―Ψ© #SurahPrint #SurahSajdah #SurahAlSajdah #SurahAlInsan

Monday, May 18

Muhammad Sanusi Md Nor MB Kedah Baru

Raya ni Kedah beraya dengan MB baharu... πŸ‘€


Haji Muhammad Sanusi bin Md Nor
(lahir 4 Ogos 1974) ialah seorang ahli politik Malaysia
berbangsa Melayu dari Parti Islam Se-Malaysia.
Beliau merupakan Menteri Besar Kedah terkini dan 
Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Jeneri,
Kedah dengan bertanding di atas tiket PAS.
Di peringkat parti, beliau merupakan
Ketua Pengarah Pilihanraya PAS Pusat.

Selamat Berkhidmat!! 😊😊

Sunday, May 17

Selamat Hari Guru ~ Happy Teacher's Day 2020

Selamat Hari Guru / Happy Teacher's Day 2020
Rasanya masih belum terlambat nak ucapkan kepada
semua Cikgu yang pernah mendidik saya di
Sekolah Kebangsaan Simpor, Sungai Petani, Kedah
& Sekolah Menengah Kebangsaan Kota Kuala Muda, Kedah.

Terima Kasih Cikgu! Segala Jasa Cikgu akan
saya kenang sampai bila-bila.



Saturday, May 9

Pemergian Ulamak Ustaz Ismail Kamus

Ustaz Dato' Ismail Kamus
(2 Disember 1948 – 8 Mei 2020)
Seorang pendakwah bebas Malaysia.

Beliau seorang tokoh Ulamak terkenal di
Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand dan Brunei
dan bahkan berdakwah di Eropah khususnya di UK dan juga di Amerika Syarikat.
Beliau juga berdakwah di Timur Tengah. Beliau merupakan mantan Ahli Dewan Negeri Selangor (ADN) Gombak Setia, Selangor bertanding di atas tiket
Parti Islam Se-Malaysia pada tahun 1999 hingga 2004.
Beliau merupakan Pengasas dan
Pengerusi Persatuan Perubatan Islam Darussalam Malaysia.


Bersedia sebelum meninggal >>>





Thursday, May 7

Muhamad Idris Mikael (Ank Buah ke-3)

Assalamualaikum.... Bertambah lagi seorang ahli keluarga....
Dah besar pun budak sorang nihhh... Tahap aktif boleh tahan... hahaha
#BaruBelajarEditVideo πŸ˜‰


Simpan Sini : D.O.B : 14/11/2019
πŸ‘ΆπŸ˜πŸ˜

Wednesday, April 29

Salam Ramadhan Al Mubarak

Selamat Malam...
Tetiba gatal tangan nak mengedit video, walaupun x pandai sgt nak guna apps...
Apa pun kredit video Mostafa Atef sebab buat lagu Ramadhan irama lagu isteri nabi Aisyah...
Sedap suara dia.... 😊😊


Jangan Lupa follow Shopee husnamichi << untuk pembelian produk NurC
Terima Kasih 😘😘

NurC Product - Halal & Muslim Product

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...
Ini adalah Produk² yang dikeluarkan oleh NurC.



Untuk pembelian Produk NurC boleh melalui Shopee @ Direct Call
Call/Whatsapp : 017-497 7264