Cool Blue Outer Glow Pointer

Friday, November 29

Park Jung Min - Not Alone!! X_x

Morning Guys!!
Comey kan Park Jung Min....?? ♥♥♥
Mai mood k-Pop lak.... 


lagu ni dah lama.... baru je dengar.... x_X


Layan je la....





Wednesday, November 27

Mark Adam Pencuri?? hehe

Selamat Petang....!!!
Jom layan lagu ni lak....
Pencuri la sangat kan kan kan....


Video kat sini 

Awas!! Jangan Mencuri.... ^__^

Gambar Edit...

Gambar untuk hari nih...
edit... edit.... 


aku harus kuat!! 

Shae - Cintaku Telah Mati lirik

Assalamualaikum & Selamat Pagi Semua....
New edit!! 


Jum layan.... 

Tuesday, November 26

Apa itu Hijab? Terang dan jelas...


Assalamualaikum semua....
Kepada yang bergelar muslimah kena view video ni....
Harus tengok... Apa pun layan... :)


Untuk diri saya dan kawan² yang beragama Islam...
InsyaAllah sama² berubah ke arah lebih baik... :)

Jom Nyanyi Lagu ni... Riuhkan opis...

Morning Semua.....
Hilangkan bosan jap....
Fairy Tale Opening....


Layan.... :P

Monday, November 25

AL Haq yang Satu - AC Mizal Lirik

Assalamualaikum....
Hasil permintaan my sister...
jadi saya edit la lirik lagu ni untuk dia...


Video kat sini... :)

Saturday, November 23

Terjah Blog

Selamat Petang Semua...
Terjah Blog.....
Sesapa yang datang n follow blog ni sila tinggal link blog anda ye!!! 
Senang saya nak follow & blogwalking nanti...
Kalau tak tinggal link macam mana ye
saya nak follow awak balik....
Nak ingatkan je..... 


Kata - Kata for Today 23 Nov

Assalamualailum semua....
dah banyak hari rasanya tak update blog nih....huhu
Mungkin agak sibuk dengan bisnes online kat Fb...

Kalau ada yang mempunyai akaun Fb bleh la like page
https://www.facebook.com/DeSistersCorner
https://www.facebook.com/SophieParisInKedah


Saturday, November 16

Linkin Park Castle Of Glass Lyrics

Linkin Park Castle Of Glass with lyric...
Layan Linkin Park!! 


Play Here

Suki Low - Untuk Kamu New Design

Assalamualaikum & Selamat Pagi....
Design baru untuk lirik lagu... Hehe
lagu ni dah lama keluar tapi saya wat design baru... 
Khas untuk follower blog saya.... :-)


View video lagu ni....

Jom layan....hehehe....
STOP!! jangan feeling lebih²


Thursday, November 14

Pusat Memancing Otai

Pusat Memancing Otai...
Berita untuk Kaki Pancing!! =)


Saturday, November 9

MESIN JAHIT MINI UNTUK DIJUAL


MESIN JAHIT MINI

Saiz: 20cm x 20cm x 10cm

Pakej mengandungi:-
1. Mesin jahit
2. Pedal kaki
3. AC Adaptor
4. bobbin
5. jarum

Sesuai untuk menjahit pakaian dan kraftangan.

HARGA: RM130 TERMASUK POS!


Friday, November 8

WeChat? WhatsApp?


Aishhhh....wat design kena antar kat wechat? whatsapp? 
adess... Pok Cik, saya tak da la benda mak alah tu...
Saya guna phone biasa je....huhuhu.... 
email je kan senang Pok Cik... 

Menu Design

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ...
Sekarang ni cam dah hilang terus mood nak keje, wat design...
rasa malas semacam je....Astagfirullah... 
Kehabisan idea....huhu....tekanan je otak ni....
rasa cam nak hilangkan diri wat setahun ke...hehe
cari ketenangan...!!

Wednesday, November 6

Layan Lagu Jiwang

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ...

Jom layan lagu jiwang² petang cam nih...hehehe
tak sabar nak balik awal... nak tunggu citer Love you Mr.Arrogant!!



Mood tak da nak update blog sekarang nih.....