Cool Blue Outer Glow Pointer

Friday, August 30

Open House Merdeka Ogos 2013

Banner Jamuan Merdeka Raya.... hehehe


Entah Apa-apa Lagu nihh

Cuba dengar lagu nihh... entah apa-apalah lirik.... Duk ulang Corus tah apa-apa... 
Kita dengar boleh, " biar dia cakap  dia yang bodoh..." Jangan Kita pulak yang nyanyi dah.....hehehe
apa-apa je lah Fabulous Cats... huhuh.... wat la lagu best-best sikit
lebih keagamaan ke...huhuhu...

KL Gengster 2 Bocor Di Internet?

KL Gengster 2 Bocor Di Internet? Betul ke Bocor??? Penat diorang wat citer best pastu last-last bocor....
Apa kata Samsul :


Hati lah korang-korang tu ye...
Meletup lak ngan citer yang macam ni... Malas nak tgk kat pawagam... huhu...
tunggu je keluar kat internet... View OnLine...

Thursday, August 29

Zaman Sekolah SMKKKM 2005

Gambar Class Masa kat SMK Kota Kuala Muda, Kedah.
Nerd je tengok... huhuhu 


Rindu zaman sekolah... ehhh... -_-

Wednesday, August 28

IKLAN CARI JODOH SESAT

Hari ni entah datang mood pelik... Rajin pulak search + study pasal coding-coding html + java untuk blogger... tambah tolak semua pastu save... ada pulak iklan pelik ni muncul kat blog... adesss suka hati je dia tampal iklan cam tu... " Cari Jodoh " pulak tuh... adesss..... Jodoh tak perlu cari... Tunggu je sampai datang bergolek-golek sendiri... [ boleh tak macam tuh ] Hehehe.....


Tak patut la dia tampal kat blog ni... p la tampal blog lain....huh!

Background Baru

Assalamualaikum semua kawan2 blogger... 
Hari ni tetiba lak rasa nak tukar background baru blog... Saya pilih biru... Sesuai dengan keadaan, kegemaran, mood & semua lah.... 
Kesedihan + Sayu + Sepoi2 bahasa + Nature + Positif + Negatif...
hehe apalah merepek nihh.... Adoi...
Apapun tak da apa perubahan banyak pun...just background...F.Y.I : Saya memang tak pandai nak design blogger sangat... huhu.... Tahu basic je... Tahu pasal template tapi malas nak guna n edit2...
Suka update design + jenguk blog2 orang je... Tak suka komen tapi suka baca komen orang sebab macam2 pendapat... hehe
Okey dah la membebel dalam menaip.... Have a nice day All!!
Thanks for reading...  

KeMerdekaan Ke 56

Selagi belom sampai tarikh 31 Ogos... Lagi Banyak la design-design Kemerdekaan kena siapkan...hehehe
Sabar je la..... dah nak lost idea nihhh.....




Tuesday, August 27

Kemasukkan Tahun 1 2014

PENGESAHAN PENEMPATAN MURID TAHUN 1 
awal lagi kan....Tapi tunggu apa lagi.. daftar cepat!! hehee




Jamuan Hari Raya Masjid Muzaffar Shah Sungai Petani

Masjid Muzaffar Shah Sungai Petani mengadakan jamuan Hari Raya
Semua Dijemput Hadir...
Makan FREE... :-P


Monday, August 26

Sunday, August 25

Muhasabah Diri

Fikir Balik dengan apa yang telah kita lakukan....


Saturday, August 24

Cover Baru Menu D'king Mee Udang

Kali ni wat design untuk Cover baru Menu D'king Mee Udang Banjir....
Mee Udang Banjir Sungai Petani...
Apa lagi... oder...order...oder...!!




Streamer / Bunting Print

Streamer / Bunting yang Siap... Saiz kecik sng nak snap... hehe
ni jenis simple2 je...  banyak lagi akan datang... :)



Friday, August 23

Kenapa....kenapa.....??



Cabaran Hari ni.....

Kenapa la dengan Custmer nih...Tak abis2 bagi tekanan... 
Nak wat bisnescard nak cepat.. Design dah wat cepat complain kata warna tak sama la apa la... Mintak softcopy design, dia dah bagi... apa motif dia bagi softcopy? lps tu cakap 'tgh tggu design nak confirm'... kata nak sejibik cam tu....

Dah print dari softcopy yg dia bagi tu mmg sejibik la kan.... fenin la....
apa motif dia wat cam ni..??  huh...

Menu Burger

JoM try burger kat Sungai Layar... Macam best je....Lapo lagi...
Banner dah 90% siap.. tinggal nak print je ni.... Sabo ye kak.. 


font cam tak kena je kan...hukhuk... ikut mata kakak la....
janji kakak suka... :P

Wednesday, August 21

Habit Blog Walking

Assalamualaikum All...

Kat sini saya nak bagi sedikit cadangan la kepada pemilik-pemilik blogger... 
Apa kata u guys letakkan Chat Box kat blogger u guys tu... 
Senang la nak tinggalkan pesanan ke, ucapan atau cadangan 
dari member2 yang lain... 
Bagi saya kalau ada Chat Box tu mudah la nak tinggalkan link blog atau 
post terbaru untuk mudah pautan u guys...

Hanya memberi cadangan... 
Nak ke xnak tu terserahlah... hehehe.... 

Happy Blogging All =)

LINE Design

Sesiapa yang mempunyai id LINE... boleh la share2 id anda...
Design ni khas untuk anda semua ye... hehehe



Just untuk suka2...




Monday, August 19

Thursday, August 15

Black - Puisi Sang Dewi Lirik (OST Lemak Kampung Santan)


OST Kampung Lemak Santan
Lirik Lagu AKAN DATANG
Free Download Mp3 

Backstreet Boys - In a World Like This - Special

Special From Husna Michi
for BSB fan... hehehe



Warung Simpor Utara New Banner

Area Sungai Petani Sahaja
Antara yang menarik dihidangkan adalah Laksa kedah, Bihun Sup Tulang, Kuey Teow Sup, Ais Kacang...

Pengasas adalah My Lovely Mother


Menu the best




Wednesday, August 14

Tuesday, August 13

Monday, August 12

Black - Takkan Terpisah MP3 Free Download

Ada sapa-sapa peminat Black Mentor nih.... 
Gambar ni khas untuk anda...hehehe...



TOP 5 English Song 2013

In My list... for August 2013 Top English Song....

1. Justin Timberlake - Mirrors • View • Download •
2. Selena Gomez - Come And Get It • View • Download •
3. Bruno Mars - When I Was Your Man • View • Download •
4. Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up • View • Download •
5. Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark • View • Download •

Free Design Banner Blog • FB • Website • Lain2

Saya menawarkan perkhidmatan design banner blog, facebook, website dan lain2...
Semua adalah PERCUMA!! Syaratnya Anda adalah Follower blogger saya...


Design Permulaan adalah PERCUMA, manakala untuk design seterusnya anda perlu invite 5 orang kawan anda untuk jadi follower blog saya...

Untuk design Label Stiker Perkahwinan, Kuih Muih, Produk Kosmetik, Namecard, Banner, Streamer, Stiker Wallpaper dan lain-lain, Anda boleh email atau pun skype....



Motif Saya
* Nak UP follower
* Nak tingkatkan Kreativiti saya sebagai designer
* Nak tolong mencantikan blog anda dan member2 yang lain...