Cool Blue Outer Glow Pointer

Saturday, February 23

Friday, February 15

I Love Adobe & Coral Draw!!!! (^_^)


Alhamdulillah boleh jugak guna semua software ni untuk wat design... tak rugi duit sambung belajar dalam bidang multimedia & grafik..... Need to improve my skill... Yezaa!!!! Arigatooo senseiiii !!!

Cursor Comel Untuk Desktop


Bosan dengan icon cursor yang biasa?? 
Cuba cursor comel ni.... !!!

Game Turtle Odyssey 2 free download


Pengemar game Turtle Odyssey 2 boleh la download game ni....
 "Selamat Bermain"!!!! 

Edit...


Thursday, February 14

Monday, February 11

Chenang in my Memory

Flash back balik time kat Pantai Chenang, Langkawi...ngn member Akasia Hotel...

 husna S Michi
(husna nama yang diberi.... 'S' adalah singkatan nama ayah saya 'Subri'.... manakala 'Michi' dalam bahasa Jepun bermaksud jalan.... kan dalam bahasa Jepun terbalik...huhu..... Husna S Michi << Jalan Husna Subri.... lebih kurang macam tu lah....) 

Lepak-lepak kat Chenang tu....sempat lagi snap gambar-gambar untuk simpanan bersama.... time ni guna self timer....hehe.....masuk gak semua org... (~_~)

ter-Over lak edit gambar nih......huhuhu....apa pun korang terbaik lah....walaupun duk 1 bilik, gaduh sana sini....huhuhu :-P

 Wawa......thanks sebab bawa saya ke sini.......al-maklumlah orang ni xleh drive.....huhuhuhuhu

Termenung jauh..........menanti bulan jatuh ke riba (~_~)


Sunday, February 10

Jika dia bukan jodoh kita


"jika Dia bukan jodoh kita"......Tiba-tiba rasa nak kongsi kata-kata ni..... apakah perasaan anda jika orang yang kita kawan skrg ni bukan jodoh kita.... sia-sia je kan.... lebih baik berkawan seperti kawan-kawan yang lain tanpa menyimpan sebarang harapan yang tinggi....
scare photo 9cdda3fd1.gif 

Friday, February 8

Xox_Warung_Club_Sempoi_xoX

Mengisi kebosanan malam ni....imbas kembali detik2 ngn budak2 room Xox_Warung_Club_Sempoi_xoX.... rindu sangat nak berkumpul cam ni lagi.... harap 1 hari nanti kita dapat berkumpul lagi....



Vector Bismillah


Vector bismillah ini untuk anda :)
harap ianya berguna.... 



Lukisan dakwah Islam



 Macam best je tgk video ni.....nak try wat 1 la...hikhik....... 
apa pun layan ek.......

like page ni kat facebook
**  https://www.facebook.com/pages/Lukisan-Dakwah-Islam/186960618086884

Monday, February 4

Wallpaper



Contoh Design Baju Harimau Malaya



Ni adalah contoh design T-shirt Harimau Malaya...kalau ada permintaan lebih daripada 30 helai, saya akan keluarkan baju ni..brapa RM? nnt saya inform kemudian... =)

Saturday, February 2

Ayat Qursi



Maksud ayat Qursi

 Allah,tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia,Yang Tetap hidup,Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya).
Yang tidak mengantuk usahkan tidur.
 Yang memiliki segala yangada di langit dan yang ada di bumi.
 Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNyamelainkan dengan izinNya.
yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yangada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allahkehendaki (memberitahu kepadanya).
Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit danbumi; 
dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga sertamemelihara keduanya.
Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya).

*sekiranya ada sebarang kesilapan sila tegur..thanks :-)