Cool Blue Outer Glow Pointer

Sunday, July 30

KATAHATI - TAK AKAN PERNAH JAUH

Bukan untuk yang pertama
Ku rasakan cinta yang berbunga
Bukan untuk yang pertama
Ku rasakan rindu yang menggebu

Dan ku berharap
Semua ini takkan berakhir lagi

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir

Semalam ku memimpikan
Berdua mengarungi samudera
Saling berbagi bahagia
Dan berjanji untuk setia

Dan ku berharap (berharap)
Semua ini takkan berakhir lagi

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir


Saturday, July 29

Sticker Murah Sungai Petani, Pasti Puas Hati!! :)

Assalamualaikum...
Anda sedang mencari label untuk produk anda sama ada jenis makanan, sabun, tudung dan lain²?

Saya ada menyediakan perkhidmatan design dan printing sticker murah khas untuk anda...

Sekeping A3 - RM 6.50

Untuk maklumat lanjut Call @ Whatsapp:
017-4977264  (Husna)

**Jenis Sticker**
Mirrorkot Gloss, Mirrorkot Laminit Gloss/ Matte,
Transparent Sticker, PVC Sticker, Car Sticker, White Sticker.


Banner Murah & Cepat Sungai Petani

Assalamualaikum....
Promosi banner murah dan cepat area Sungai Petani, Kedah.
Kalau dah ada artwork lagi senang & cepat kerja kami!

Boleh Call @ Whatsapp :
017-4977264
Husna 

Gambar sekadar hiasan


Lain² material :
White Sticker Solvent, Car Sticker, Transparent Sticker,
Synthetic Paper, UV Banner.

Friday, July 21

Sticker Murah Sungai Petani....!!!

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera....


Kepada perniaga-peniaga produk kecantikan, makanan, kraftangan 
yang ingin membuat label produk... Saya ada menyediakan perkhidmatan
print sticker sekali potong mengikut bentuk label... :)
Harga murah hanya 
RM6.50 / Sekeping A3
saiz label mengikut produk anda...
Jenis Sticker : Mirrorkot, Matte, Mirrorkot Gloss @ Matte, dan PVC

Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya :
Husna
0174977264

@ PM saya di facebook
https://www.facebook.com/husnamichi

Monday, June 26

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017

Assalamualaikum & Selamat Hari Raya Kepada Semua Blogger....
Salam kosong-kosong ehh.... ☺☺


Saturday, April 29

Sultan Muhammad V - First Day Cover

Assalamualaikum....
Dapat juga sampul surat pertama Pertabalan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agung XV Sultan Muhammad V.

Bertambah Koleksi Sampul Surat Pertama untuk tahun ni... 😍😍
 Tapi....tapi.... tak ada sign Tuanku la.....😶




Monday, April 24

Software Adobe Photoshop & Illustrator Free CS6


Sesiapa berminat dengan software ni bleh PM tepi....
Saya bagi software, anda install sendiri... :)

I Have My Own Computer

Assalamualaikum... 
Awal pagi dah update... haha.... Sekarang dah ada computer sendiri, 
bleh la serius buat kerja-kerja sendiri lepas ni... InsyaAllah ☺


Old version... tapi dah upgrade sikit... ☺☺

Friday, April 21

Mobile Legend My Best Hero

Assalamualaikum.... Favorite Game buat masa sekarang... haha...
Dunia designer stress... Balik keja release tension ngn benda nih...
👍👍👍

Siapa main mobile legend kita geng!! 😏😏

Friday, March 17

Stacie Orrico - "(There's Gotta Be) More To Life"

Lamanya rasanya tak dengar lagu macam-macam nih...huhu... layan.... Flash Back 2003!!




Tuesday, January 17

Elizabeth Tan ft Faizal Tahir - SETIA Lyric with Image

Elizabeth Tan ft Faizal Tahir - SETIA


Singgah Murah!! Warung Simpor Utara (Sungai Petani, Kedah)

Assalamualaikum....

Kesempatan ni, saya nak promote Warung Simpor Utara... Jenis makanan paling top yang disediakan Bihun Sup, Laksa, Kueh Teow Sup, Ais Kacang... Lain2 rujuk menu dibawah.

Murah • Sedap • Puas Hati

 • Banner Terbaru •


• Menu • 

• Namecard •
* Nak cari warung ni boleh waze @ google map *


• Menu Favourite ♥

Terbaik Dari Utara :)


 




Saturday, January 14

Om telolet om

Assalamualaikum....

Baru2 ni ramai duk taip perkataan ni "Om telolet om"... Puas tanya, tapi ramai tak mau bagitau... Ada yang suruh search sendiri kat google... Bila taip kat google, search image... Alamakkk gambar mangkuk toilet... Adehhh....!! Cari punya cari rupa2 nya pasal bas... Penduduk kat Indonesia sana apabila nampak bas, dorg sebut om telolet om, bas tu akan bunyikan hon dia... maksud om telolet om tu lebih kurang "pakcik bunyikan hon pakcik"....

Try la tengok video yang post kat youtube ni...
https://www.youtube.com/watch?v=OrQ-Ymmv1Ws

Fenomena lak Om telolet om nih...hahaha lepas ni entahlahhhh...