Cool Blue Outer Glow Pointer

Thursday, April 12

Tampal Poster!!

Assalamualaikum & Selamat Malam....
Alhamdulillah hidup lagi.... hihihi.... Tekanan banyak sangat sekarang ni....
Harap semua baik-baik saja...


** Notis untuk coming soon....
"Lelong Logo" ngan harga yang murah @ harga boleh deal lagi...
(Sekali softcopy ai, pdf, cdr)

Tuesday, January 16

Design Lirik Lagu : Jatuh Bangun - Haqiem Rusli ft Aman Ra

Haaa... dah lama gak tercari2 lagu nihhh... Asyik dengar radio je...
Tapi xkenal tuan punya suara siapa...
 Pulun Gerodak Google ngn Youtube... Akhirnya jumpa budak nih... Hahaha... 
Dia punya style bawa lagu ni best.... 
#ala-ala Bruno Mars #ala-ala omputih ... hahaha 
#Style budak sekarang
nice!! nice!! \(O.~)/


<<<....Nak Tengok Video Clip nih... >>>

Monday, January 8

Happy New Year 2018!!

Assalamualaikum...

Rasanya belom terlambat nak ucap selamat tahun baru 2018... hihihihi
Turn on mood nak aktifkan balik dengan blog!! 


Apa pun azam baru tahun ni... harap tercapai yah!!
Happy New Year 2018!!


Thursday, August 31

Salam Aidil Adha 2017

Selamat Hari Raya Aidil Adha / Hari Raya Haji / Hari Raya Korban.... Eid Qurbani....
Kepada Semua Muslim.... 😊😊



Kemerdekaan ke-60

Assalamualaikum..... Kesempatan ni saya ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun... Walaupun nampak cam tak merdeka je sekarang nih...hahaha x_x Tolong jgn kecam saya....😂🏃🏃