Cool Blue Outer Glow Pointer

Thursday, January 16

Lips Balm Bee Wax


Lips Balm Bee Wax adalah pelembab bibir. Mengandungi bahan
semulajadi dari propolis lebah, minyak kelapa, daun pudina dan
menthol. 

Kelebihan :
• Lembabkan Bibir
• Mencerahkan Bibir
• Rawat Bibir Kering
• Antibakteria
• Rasa Dingin
• Wangian Segar
• Tiada Bahan Kimia


** Selalu tolong orang je wat design, xsalahkan kalau nak cuba keluarkan produk sendiri...
Rezeki ada kat mana² je... Cuma kita je kena usaha....

** Kalau nak buat design kotak, flyers, banner, sticker dan lain² boleh email terus ke
husna@heritagedesign.com.my
husna.michi@gmail.com
TQ.....

Wednesday, January 15

Happy New Year 2020

Assalamualaikum... Blom terlambat rasanya nak wish happy new year 2020.... Masih diberi kesihatan yang baik... Alhamdulillah.... Azam tahun baru bersambung lagi.... 
* Masih kerja ditempat yang sama
Sesapa yang cari sticker nama murah boleh PM saya....

----> Sticker Transparent 
- Size A4 (Black & White)
- Siap Die-Cut
RM 5.00

----> Sticker Transparent 
- Size A4 (Color)
- Siap Die-Cut
RM 7.00

----> Sticker Mirorkot Biasa
- Size A4 (Black & White)
- Siap Die-Cut
RM 4.00

----> Sticker Mirorkot Biasa
- Size A4 (Color)
- Siap Die-Cut
RM 6.00



Monday, October 28

Bakal Menjadi Tetamu Allah

InsyaAllah hujung bulan November saya akan jejak kaki di tanah haram... Tak sabarnya rasa....
Semoga di permudahkan perjalanan pergi dan balik.... Harap semuanya baik² saja..😊


Fahami erti talbiah

"Semua orang Muslim ingin jejak kaki di sana (Makkah & Madinah)"
InsyaAllah, berdoalah... kalau hari ni kita tak mampu, mungkin 1 hari nanti....😊

Sunday, June 23

Namecard Spot Uv Murah Promosi Akhir June 2019

Assalamualaikum.... Sahabat², Kawan² & Semua....
Hari ni OPEN order untuk Business card @ Namecard Spot Uv...
Saya bagi harga murah².... harga adik beradik... 🌝😉
* Free Design  & * Free Postage untuk semenanjung sahaja.
Tarikh tutup 30 June 2019....


Sebarang Pertanyaan Boleh Call @ Wassap Terus... TQ

Wednesday, April 17

There She Is...!!

Kembali zaman study dulu-dulu.... Belajar wat kartun guna Macromedia Flash...

There she is!!




Jom tengok full episode sweet couple & sad story... >.<



hihihi....~