Cool Blue Outer Glow Pointer

Tuesday, January 16

Design Lirik Lagu : Jatuh Bangun - Haqiem Rusli ft Aman Ra

Haaa... dah lama gak tercari2 lagu nihhh... Asyik dengar radio je...
Tapi xkenal tuan punya suara siapa...
 Pulun Gerodak Google ngn Youtube... Akhirnya jumpa budak nih... Hahaha... 
Dia punya style bawa lagu ni best.... 
#ala-ala Bruno Mars #ala-ala omputih ... hahaha 
#Style budak sekarang
nice!! nice!! \(O.~)/


<<<....Nak Tengok Video Clip nih... >>>

Monday, January 8

Happy New Year 2018!!

Assalamualaikum...

Rasanya belom terlambat nak ucap selamat tahun baru 2018... hihihihi
Turn on mood nak aktifkan balik dengan blog!! 


Apa pun azam baru tahun ni... harap tercapai yah!!
Happy New Year 2018!!


Thursday, August 31

Salam Aidil Adha 2017

Selamat Hari Raya Aidil Adha / Hari Raya Haji / Hari Raya Korban.... Eid Qurbani....
Kepada Semua Muslim.... 😊😊



Kemerdekaan ke-60

Assalamualaikum..... Kesempatan ni saya ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun... Walaupun nampak cam tak merdeka je sekarang nih...hahaha x_x Tolong jgn kecam saya....😂🏃🏃


Sunday, July 30

KATAHATI - TAK AKAN PERNAH JAUH

Bukan untuk yang pertama
Ku rasakan cinta yang berbunga
Bukan untuk yang pertama
Ku rasakan rindu yang menggebu

Dan ku berharap
Semua ini takkan berakhir lagi

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir

Semalam ku memimpikan
Berdua mengarungi samudera
Saling berbagi bahagia
Dan berjanji untuk setia

Dan ku berharap (berharap)
Semua ini takkan berakhir lagi

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir

Aku akan selalu berada dekatmu
Takkan pernah ku jauh
Dan semoga selalu bersemi di hati
Cinta yang terakhir