Cool Blue Outer Glow Pointer

Saturday, October 5

Design Lagu Rindukanlah - Encik Mimpi

Assalamualaikum....
hari ni tetiba lak rasa nak wat design untuk lirik lagu ni...
walaupun header dia amik dari google je...
kreditkan ke youtube EM jugak...hehe


Suka gak layan lagu ni.... :)



19 comments:

  1. kwn2 slalu promote lagu ni. semalam baru first time aefa dgr hihi

    ReplyDelete
  2. ehh en.mimpi..lagu2 dia semua best and kelakar..paling best lagu google translate by en.mimpi ni...kelakar habis :D

    ReplyDelete
  3. hehehe..siap tolong buat lirik lagi..mekasih husna...

    ReplyDelete
  4. haha....lagu² terpilih je ada design lirik lagu... o_O

    ReplyDelete
  5. suka karya EM..lagi2 bila dia lukis gmb katun comel2 n ayat yg sweet2.. :)

    ReplyDelete
  6. saya tau lagu ni tapi tak hafal lirik dia,hehe :) yg saya tau cuma 'ku benar2 sayang' tu je,hihi :)

    ReplyDelete
  7. dah tengok video kat atas tu...sedih jugak,hehe :) comel la lukisan tu...

    ReplyDelete
  8. dah pernak ngk video ni,tak ingat blog sapa..huhu.....love sad story...

    ReplyDelete
  9. nanti nak try belajar main lagu ni. =)

    Exam dah habis
    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/11/exam-dah-habis.html

    ReplyDelete
  10. salam , dtg singgah dgr lagu sini (Y) hee

    ReplyDelete
  11. uncle ada donlod lagu ni..best jugak hihihi

    ReplyDelete
  12. singgah sini jap...thanks sudi follow jejakacoklat...follow u back

    ReplyDelete
  13. Oh lagu ni. Hahahhaahha qila ingat lagu apa.
    Rupanya OST playboy tu suami aku ahahahah
    Best best ;)

    ReplyDelete
  14. nak ajak korg2 semua join GA http://miszalina.blogspot.com/2013/12/sweet-sour-of-lfe-giveaway.html

    ReplyDelete