Cool Blue Outer Glow Pointer

Tuesday, November 18

Tuesday, September 23

Information... F.Y.I

Jarang² update blog... Bosan², kalau ada benda nak di updatekan kat blog ni... InsyaAllah saya akan updatekan dari masa ke semasa... Untuk pertanyaan mengenai printing sama ada business card, wedding card, sticker, car sticker, print mug, t-shirt, button badges, keychain, poster, flyers, banner & streamer dialu-alukan... ada boleh bandingkan harga dengan printing yang lain... hehehe
Whatsapp saya untuk dapat quotation harga... :)



gambar ni untuk siapa yang berminat...
^_^

Cop @ Pre Ink Stamp Online Murah

Assalamualaikum

Promosi Cop @ Pre Ink Stamp Murah!!
Whatsapp @ SMS : 017-4977264


Thursday, September 4

Tempah Namecard Murah

Assalamualaikum & Selamat Pagi....


**boleh request untuk buat spot uv, matte @ gloss lamination
**lagi banyak lagi murah... 


Wednesday, September 3

Sticker Murah Sungai Petani....!!!

Selamat Pagi!!
Kepada perniaga-peniaga produk kecantikan, makanan, kraftangan 
yang ingin membuat label produk... Saya ada menyediakan perkhidmatan
print sticker sekali potong mengikut bentuk label... :)
Harga murah hanya 
RM6.00 / Sekeping A3
saiz label mengikut produk anda...
Jenis Sticker : Mirrorkot, Matte, Mirrorkot Gloss @ Matte, dan PVC

Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya :
Husna
0174977264

@ PM saya di facebook
https://www.facebook.com/husnamichi

Contoh 

Saturday, August 30

Promosi Fridge Magnet

Assalamualaikum....
Promosi fridge magnet
Minimum order 5pcs
1pcs only rm2.50


Sunday, August 24

Promotion Business Card Murah!!

Assalamualaikum & Selamat Pagi.... :)

Promosi Merdeka!!
Business Card Normal - 1box only RM25
Business Card Matte - 1box only RM35
Business Card + Spot UV - 1box only RM45

** 1side
** 260gsm
** Full Color
** Minimum 1box!!


Thursday, July 3

Salam Ramadhan 1435H

Assalamualaikum & Salam Ramadhan....
Selamat menjalani ibadah berpuasa.... :)


Promosi Stiker Kuih Raya....
Harga murah sehingga sekeping Sticker A3

RM6.00
+
Cutting

Order Sekarang!!! @ call 017 4977264 (Husna)
PM di facebook : https://www.facebook.com/husnamichi

Tuesday, June 24

Namecard Part #3

Antara koleksi Namecard yang dah siap!! 
Gloss & Laminate
1side @ both side
Minimum Order : 100pcs (1box)
boleh request untuk sport UV + Stamping gold

Namecard Sophie Paris

Namecard Sri Balqis

Namecard Vinci Homemade

Namecard Butik


Saturday, June 21

Namecard Part #2

Antara koleksi Namecard yang dah siap!! 
Gloss & Laminate
1side @ both side
Minimum Order : 100pcs ( 1box)
boleh request untuk sport UV

Namecard Primadona Worldwide

Namecard Koleksi Tudung

Namecard Catering

Namecard Saloon

Dear Heart

Assalamualaikum.....
Selamat pagi Sabtu.


bersabarlah... kerenah manusia berbagai².... :)
Andai hari ini hari terakhir aku...
Ampunkan Semua salah aku.
ehh :P


Wednesday, June 18

Namecard Part #01

Antara koleksi Namecard yang dah siap!! 
Gloss & Laminate
1side @ both side
Minimum Order : 100pcs ( 1box)

Namecard Kak Nita ( Cosmopoint )

Namecard KMK

Namecard ALIFAH

Namecard Malnes

Pengalaman Baru

Assalamualaikum....
Rasanya dah stop beberapa bulan tak update blog + line broadband slow... Rasa macam malas je nak online... Mungkin nak start balik... Alhamdulillah kerja sekarang ni kat company printing kira okay la... tekanan dari customer yang agak cerewet dan selalu nak cepat (dah terbiasa)...

Kalau ada yang nak tempah Sticker label, stiker kuih raya, sticker sabun, macam² jenis sticker & bentuk² (bulat, segi empat, bunga, bintang & macam² lagi) cari lah saya... Kuantiti yang banyak saya akan murahkan lagi harga... InsyaAllah.... :)


Untuk tempah bleh buat melalui :
email : husna@heritagedesign.com.my
skype : heritage.husna
Office no. : 04-421 5467

Waktu Operasi :
Sabtu & Ahad : 12.00 ptg - 6.30 ptg
Isnin - Khamis : 10.00 pg - 6.30 ptg

Produk lain :
• Beg Kertas • Car Sticker • Letter head • Penanda buku • Flyers • Kad kahwin


Friday, April 4

Salam April 2014

Assalamualaikum & Selamat Petang....
Nampaknya saya dah makin membusykan diri dengan bekerja di tempat yang baru... 
Masih lagi memegang jawatan yang sama sebagai Graphic Designer... 
Tapi kali ini agak mencabar kot... haha....

Promotion in this month!!


Harap semua baik-baik saja... :)

Saturday, March 1

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Promotion Printing Masih lagi dibuka....!!!


Bestnya hari ni.... Ada sorang kakak nih.. 
popular la jugak kan... balas pm kat facebook!!!
Sblom ni penah pm 2, 3 orang yang agak popular lar 
termasuk ustazah untuk tanya soalan pasal hukum hakam ni...
tapi xbalas.. senyap je... salam pun xjawap...
Adess xnak mention sesapa pun kat sini....
Apa pun Akak Hanni, Husna doakan yang terbaik
dalam bidang yang akak ceburi...!!! <3 p="">
sy support akak dari jauh je.... :)


Wednesday, February 26

March 2014 Promotion

Assalamualaikum & Selamat Pagi...
Promotion harga runtuh!!


Create Your Own design!!
And promo your own product!!

Monday, February 10

Saturday, February 8

6 Pekara

Assalamualaikum & Salam Hari Sabtu.... hehe
6 pekara manusia jadi sombong...

**Image dalam design : sumber dari pakcik google
** Susunan ayat ambil dari wall Ustaz Hishamudin

Jangan lah kita sombong k... 


Friday, February 7

Assalamualaikum & Selamat Petang!!

Selamat Petang...
Design tak banyak macam kemarin...Bosan lak...


Ada blog yang menarik untuk dikunjungi tak??
post kat shout box atau pun komen kat bawah ni...!!
nak blogwalking n klik nuffnang...



Monday, February 3

Buku ke Kotak??

Confuse!!
Mockup buku ke kotak nihhhh!!!
Blur²... teringin lak nak wat produk & label sendiri.....
InsyaAllah akan datang... 

Namecard Zulan Samudera

Catering... Catering....
Zulan Samudera Catering...
Just Promot...!!

Flyers Pending... Alahaiii....

Assalamualaikum & Selamat Pagi....
explore Adobe Photoshop CS5!!

Saturday, February 1

Namecard Armilia Fashion

Semakin hari kena ringankan tangan belajar benda baru....hehe
usaha tangga kejayaan!! take note!!
hehe.... kenapa tetiba rasa happy semacam nihhh....


Try guna Mockup

Assalamualaikum & Selamat Petang...
Try guna mockup baru download...
macam best je.... & real look....!!
boleh jugak guna photoshop wat mockup nih....


Thursday, January 30

Selamat Pagi

Assalamualaikum....
Selamat Pagi... Jom dengar qasidah Ya Hanana versi Melayu


Beruntunglah diutuskan Nabi Muhammad


Wednesday, January 29

Thanks Sudi klik Iklan nuffnang kat Blog saya!!!

Selamat Petang Semua....
Saya dah menabung kat blog anda.... Thanks sudi klik nuffnang kat blog saya!!


tinggalkan link blog anda!! senang nak kunjung balik.....


Pusat Asuhan An-Nur

Banner Pusat Asuhan...
Pendaftaran pada Mac 2014


Good Info untuk orang seberang Perai.....  


Perbezaan...Mana 1 sedap mata memandang :)

Design memang sama.... cuma gambar makanan je lain.....
Mana 1 jadi pilihan??


 
waiting....hehe



Madinah Corner

Assalamualaikum & Selamat Petang.... 
Banner Madinah Corner kat M'sia...hehehe



Monday, January 27

Streamer Shaklee

Design Streamer Shaklee



Ada nak tempah x??

Flyers Pizza.... ♥

Assalamualaikum & Selamat Petang...
Halua mata untuk petang nih.... :P


Okay x harga ni?? Ke mahal ?