Cool Blue Outer Glow Pointer

Thursday, January 16

Lips Balm Bee Wax


Lips Balm Bee Wax adalah pelembab bibir. Mengandungi bahan
semulajadi dari propolis lebah, minyak kelapa, daun pudina dan
menthol. 

Kelebihan :
• Lembabkan Bibir
• Mencerahkan Bibir
• Rawat Bibir Kering
• Antibakteria
• Rasa Dingin
• Wangian Segar
• Tiada Bahan Kimia


** Selalu tolong orang je wat design, xsalahkan kalau nak cuba keluarkan produk sendiri...
Rezeki ada kat mana² je... Cuma kita je kena usaha....

** Kalau nak buat design kotak, flyers, banner, sticker dan lain² boleh email terus ke
husna@heritagedesign.com.my
husna.michi@gmail.com
TQ.....

4 comments:

  1. This is your own product?
    I love the design and good luck for this.

    ReplyDelete
  2. Yup... Dah try kat diri sndiri, rasa puas hati sbb tu nak try market product ni... :D

    ReplyDelete